grafic-24-7-365

Avantaje

Angajarea specialiștilor în domeniul IT la condiții de outsourcing aduce o mulțime de beneficii unei întreprinderi. Acest lucru este valabil mai ales în cazurile, în care acești specialiști muncesc la distanță și nu pe teritoriul întreprinderii propriu-zis. Aceste beneficii, atât de elocvente, sunt justificate de o serie de avantaje specifice acestui tip de colaborare.

AVANTAJELE COLABORĂRII ÎN CONDIȚII DE OUTSOURCING

Printre avantajele de bază ale outsourcing-ului specialiștilor în domeniul IT putem enumera următoarele:

 

  • economisirea timpului și resurselor pentru căutarea personalului calificat. Astfel, se angajează specialiști din domeniul IT, care posedă o calificare suficientă și nu necesită de instruire suplimentară.
  • micșorarea cheltuielilor pentru salarii și impozite. Toate plățile necesare le efectuează compania outsourcer, indiferent de câte resurse au fost necesare pentru realizarea unor anumitor funcții;
  • flexibilitatea în managementul personalului. Chiar dacă specialiștii în IT activează pe teritoriul unei alte întreprinderi, gestionarea procesului de lucru este realizată nemijlocit de către client. Acest lucru creează condiții optime pentru o distribuție clară a sarcinilor de lucru, contribuind, astfel, la operativitatea funcțiilor îndeplinite de către companie;
  • repartizarea responsabilităților. Condițiile de outsourcing o scutesc pe întreprinderea-client de o serie de griji legate de înregistrarea, remunerarea și echiparea personalului angajat. Practic, clientul se ocupă în exclusivitate de gestionare, în timp ce toate celelalte responsabilității trec către compania outsourcer.
  • atractivitatea investițională a întreprinderii. Indicatorii scăzuți referitor la cheltuielile de personal, cu menținerea, în același timp, a ratelor ridicate de producție, măresc atractivitatea financiară a întreprinderii.

 

PARTICULARITĂȚILE ANGAJĂRII SPECIALIȘTILOR IT CU EXPERIENȚĂ

Outsourcing-ul este o opțiune perfectă pentru angajarea la muncă a unui specialist în IT cu experiență. Căutarea unui specialist calificat în domeniul IT, pentru angajarea în staff-ul de bază, poate dura mult timp. Iar compania de outsourcer pune la dispoziția întreprinderii specialiști în orice domeniu. De asemenea, acești specialiști în domeniul IT deja dispun de tot echipamentul necesar, deseori chiar foarte costisitor, și, prin urmare, nu sunt necesare careva achiziții suplimentare.

Vă rugăm să ne apelați la num. de telefon 0 (22) 857-157
Reveniți cu un apel
Trimiteți cererea
photo number 3
photo number 4
photo number 5