Programa 1С

Configuraţiile tipizate sunt destinate executării spectrului larg de sarcini cu caracter contabil cît şi sarcinilor aferente contabilităţii de gestiune. La crearea acestor configuraţii se ia în calcul experienţa şi activitatea sutelor întreprinderi, cît şi standardele naţionale de contabilitate

Cele mai populare configuraţii tipizate:

 • Contabilitate
 • Managementul comerţului
 • Gestionarea companiei
 • Gestionarea întreprinderii de producţie
 • Comerţul cu amănuntul

Expediați cererea

1С Logo
1C Индивидуальные разработки

Configurații individuale

Pentru companiile mari, elaborăm de la zero configurații individuale 1C cu scopul adaptare la maxim conform specificului companiei. Detalii despre configurațiile individuale.

Detalii despre configurații individuale

Expediați cererea

Întreținere și îmbunătățire

După instalarea și adaptarea programului, veți avea nevoie de un suport al configurației. Suportul va da posibilitatea de a dezvolta produsul și de a primi imediat ajutorul consultantului.

Medium 15 ore/450 euro
Extra 30 ore/840 euro
Premium 45 ore/1170 euro
Golden 75 ore/1800 euro
Platinum 105 ore/2310 euro

Expediați cererea

Linia de consultanță

De la 9:00 la 18:00 pentru clienții noștri este activă linia de consultanță. Vă rugăm să ne apelați la num. de telefon (+373 22) 857 157.

Detalii despre linia de consultanță.

Obține evaluarea gratuită a expertului

1С Линия консультации

Feedback-ul clienților

   
 • Feedback-ul clienților - Orizont
 • Feedback-ul clienților - Nouconst
 • Feedback-ul clienților - Agrimatco
 • Feedback-ul clienților - Z Outlet
 • Feedback-ul clienților - Gunivas
 • Feedback-ul clienților - Magand
 • Feedback-ul clienților - Delta-Medica

Ultimele știri

 • 13/11/17

  Ce probleme pot apărea la instalarea licenței?

  Existența unei licențe valabile reprezintă baza pentru utilizarea cu succes a programului 1. Lipsa licenței, deseori, duce la anomalii în funcționarea tuturor echipamentelor informatice, precum și la aplicarea unor amenzi considerabile din partea autorităților competente. Nu contează dacă ați achiziționat programul 1C personal sau acesta v-a fost instalat de către un specialist cunoscut. Licența trebuie să fie instalată în mod obligatoriu, căci numai atunci veți putea profita de toate avantajele operării în programul 1C.

  CE ESTE NECESAR PENTRU ACTIVAREA LICENȚEI 1C
  În cazul în care nu utilizați sistemul de protecție USB pentru hardware, programul 1C va solicita neapărat o licență la instalarea platformei pe un computer nou. Ulterioara utilizare a platformei va fi posibilă numai după înregistrarea acestei licențe. Înregistrarea se efectuează în internet, din acest motiv computerul pe care este instalat programul 1C trebuie să fie obligatoriu conectat la rețea. La această etapă este obligatoriu ca pe computer să fie instalate în prealabil toate actualizările necesare. Acest lucru este important întrucât fișierul creat în momentul înregistrării licenței conține o serie de informații despre sistem. Modificările în configurația computerului, realizate în momentul actualizării programate, pot duce la refuzarea licenței și, respectiv, la blocarea pornirii programului.

  EROARE LA INSTALAREA PROGRAMULUI DIN CAUZA VERSIUNII NEOFICIALE FĂRĂ LICENȚĂ
  Pot apărea probleme cu licența în cazul instalării programului pe calculatorul pe care mai devreme a fost instalată o versiune neoficială, fără licență, a programului 1C. În mod special aceasta se referă la versiuni identice ale platformei. Pentru a instala cu succes versiunea oficială licențiată a programului 1C, este necesar ca din computer să fie eliminată complet versiunea veche a programului. Nu uitați că utilizarea unui software nelicențiat este pedepsită prin lege.

  INSTALAREA LICENȚEI CONCOMITENT PE MAI MULTE COMPUTERE
  În cazul în care sunt instalate mai multe licențe, adică la programul 1C se conectează mai mulți utilizatori, este necesar ca toate computerele să fie conectate la aceeași rețea locală. Corectitudinea conectării influențează asupra calității lucrului, din acest motiv conectarea calculatoarelor la rețea trebuie să fie efectuată de către administratorul de rețea. Odată realizată rețeaua, specialistul 1C poate să efectueze instalarea platformei 1C, să activeze licența și să conecteze calculatoarele la baza de date unică.

 • 07/11/17

  De ce "sare" licența 1C la actualizarea sistemului și în ce mod poate fi prevenit?

  Utilizatorii platformei 1C deseori se confruntă cu problema refuzului licenței.
  În acest caz, programul încetează să mai funcționeze, afișând, în momentul pornirii, mesajul „Licența nu a fost găsită”. Acestlucru se întâmplă mai cu seamă atunci când este efectuată actualizarea automatică sau manuală decătre sistemul operativ instalat pe computer. De ce se întâmplă și cum poate fi prevenit acest lucru – văvom explica în continuare în acest articol.

  CAUZA ANOMALIILOR ÎN LICENȚIEREA PROGRAMULUI 1C
  Fiecare pornire a programului 1C este însoțită de o verificare și o comparație a datelor curente dincomputer cu informația stocată într-un fișier special. Acest fișier are extensia .lic și conține, deasemenea, informații despre parametrii-cheie ai computerului, printre care:
  - informația despre sistemul operativ, inclusiv denumirea și versiunea acestuia;
  - data instalării și numărul de serie al sistemului operativ (numai pentru Windows);
  - numele în rețea al acestui computer;
  - numele și numărul plăcii de bază;
  - informația despre volumul memoriei operative;
  - versiunea și tipul BIOS;
  - date despre parametrii tuturor procesoarelor;
  - date despre adaptoarele de rețea și despre adresele MAC;
  - date despre hard disk-uri.
  Orice necorespundere între datele verificate duce la interzicerea pornirii programului. În acest mod,programul se auto-protejează de accesuri neautorizate. Discrepanțele menționate pot apărea chiar și încazul actualizării programate a sistemului operativ.

  CUM POATE FI PREVENITĂ ANOMALIA LICENȚEI ÎN PROGRAMELE 1C
  Una din cele mai populare metode de prevenire a problemelor cu licența este dezactivarea funcției deactualizare automată a sistemului operativ. Nu putem spune că această metodă este ideală, întrucâtunele actualizări pot fi utile și chiar necesare.
  Dacă de asistența computerului are grijă o companiespecializată, atunci probleme din cauza dezactivării actualizărilor nu ar trebui să apară.O altă metodă de soluționare a acestei probleme este să aveți întotdeauna la îndemână documentelepentru activarea licenței și contractul de instalare cu furnizorul licenței. Chiar dacă ați achitat separatîntreg costul de instalare a programului 1С, inclusiv lucrările de configurare a programului, oricumtrebuie să păstrați tot pachetul de acte referitoare la acest program, inclusiv partea ce se referă lalicență.
  În acest caz, va trebui însă să pierdeți ceva timp pentru restabilirea licenței.

 • 24/10/17

  Versiuni de livrare a programului 1C: licențа electronică s-au USB

  Produsele  ”1C: pentru Întreprindere” pot avea două tipuri de protecție: una pentru software, sub formă de licență electronică și alta pentru hardware – sub formă de cheiță USB.  Fiecare din aceste licențe are propriile caracteristici atunci când sunt utilizate în anumite condiții, iar costul instalării programului 1C este practic același. Să vedem care sunt caracteristicile detailate ale acestor opțiuni de protecție.

   

  PARTICULARITĂȚILE PROTECȚIEI PRIN INTERMEDIUL LICENȚEI ELECTRONICE 

  Protecția de software pentru 1C a devenit foarte populară printre utilizatori. În acest caz, licențierea are loc prin introducerea unui cod de activare, unic pentru fiecare pachet 1C achiziționat. Versiunea protecției prin licența electronică prezintă o serie de avantaje, cum ar fi:

  - utilizarea calculatorului cu portul USB dezactivat sau nefuncțional;
  - reducerea numărului de dispozitive externe conectate;
  - o sarcină mai mică asupra productivității sistemului;
  - utilizarea pin-codurilor de rezervă pe un alt calculator în cazul defecțiunii calculatorului de bază;
  - simplificarea gestionării bazelor de date la activare noii licențe.

   În același timp, unele caracteristici ale acestui tip de protecție ar putea să nu corespundă necesităților posesorului programului 1C.

  Printre acestea:
  - condiționarea instalării pe un singur calculator;
  - riscul de a pierde licența în cazul modificării parametrilor;
  - resetarea activării licenței în cazul actualizării software-ului.

   

  PARTICULARITĂȚILE PROTECȚIEI PRIN INTERMEDIUL CHEIȚEI USB

   Protecția prin intermediul unei cheițe USB vizează, în primul rând, persoanele ce au necesitatea de a opera pe rând la diferite calculatoare. Acest lucru se referă, în special, la contabili sau la alți colaboratori, care își iau lucrul acasă. Instalarea acestei versiuni este posibilă pe majoritatea dispozitivelor, însă utilizarea lor simultană este limitată de numărul de licențe.

   În plus, printre principalele avantaje ale protecției prin USB trebuie menționată posibilitatea de conectare la orice calculator ce are un conector USB, precum și utilizarea versiunilor vechi și modelelor proprii, bazate pe versiunile 8.0 sau 8.1 ale programului ”1C: pentru Întreprinderi”.

   Printre dezavantajele acestui tip de protecție se numără riscul pierderii dispozitivului, în rezultatul căreia cheițele USB devin inaccesibile, cu necesitatea de a achiziționa din nou licența. În plus, acest tip de protecție costă mai mult.

 • 17/10/17

  Care este diferența dintre platforma și configurația 1C?

  Deseori putem să ne confruntăm cu incapacitatea de a înțelege diferența între platforma 1C și configurația 1C. Aceste dificultăți sunt caracteristice și pentru cei ce operează în acest program de mai mulți ani. Pentru utilizarea obișnuită, diferența de termeni nu este atât de considerabilă, dacă nu se ține cont de diferența între funcțiile versiunilor. Pot apărea unele dificultăți în configurarea programului, în utilizarea noilor funcții și în adaptarea programului la necesitățile întreprinderii.  Vom studia ambele concepte mai detaliat:

   

  CARE ESTE PRINCIPALĂ DIFERENȚĂ ÎNTRE PLATFORMA 1 C ȘI CONFIGURAȚIA EI? 

  Programul 1C funcționează numai în prezența unei platforme și configurației care rulează pe baza acesteia. Platforma programului 1C este un mediu software, care conține algoritmi și relații funcționale cu sistemul de operare. Având propriul limbaj de programare, platforma identifică pe deplin potențialul funcțional al sarcinilor realizate. Anume după instalarea platformei 1C pe calculator se instalează și configurarea necesară a programului.  

  Dar ce reprezintă configurația 1C? Configurația – este un set de soluții software 1C, concepute pentru a îndeplini funcțiile necesare. Configurația este necesară pentru îndeplinirea unor sarcini specifice și concrete, cum ar fi evidența contabilă, operațiile ce țin de salarizare și personal, evidența vânzărilor și operațiilor legate de evidența stocurilor (depozit). Dar funcționarea oricărei din aceste configurații este posibilă numai în prezența unei platforme corespunzătoare. Un element important este faptul că o configurație dorită poate fi creată de oricare specialist în domeniu, însă platforma propriu-zis poate fi dezvoltată numai de producătorului software-ului 1C. 

   

  AVANTAJELE NOILOR PLATFORME ȘI CONFIGURAȚII 1C

  Dezvoltatorii programului 1C produc, periodic, noi versiuni de platforme pentru acesta. Și de fiecare dată, pentru fiecare platformă sunt dezvoltate și modificate configurațiile aplicative. Noile opțiuni măresc posibilitățile de utilizare ale programului 1C și nu întotdeauna platforma precedentă are capacitatea necesară pentru a-i face față. Evident, cu o gamă mai largă de funcții ale programului 1C, costul platformei și configurațiilor devine puțin mai mare.   

  De exemplu, versiunile 8.2 și 8.3 ale platformei ”1C pentru Întreprindere” depășesc deja cu mult versiunile precedente în ceea ce privește volumul operațiunilor efectuate. Și numai instalarea acestor versiuni oferă accesul complet la toate funcțiile configurațiilor specializate, dezvoltate de către producătorul 1C. 

photo number 3
photo number 4
photo number 5