Pentru ce avem nevoie de suportul tehnic 1C?

Programul 1C este considerat una din cele mai bune soluții pentru automatizarea gestionării activității într-o întreprindere modernă. Cu toate acestea, programul 1C, la fel ca și oricare alt soft licențiat, necesită de o actualizare și asistență periodică. Asistența tehnică a programului, oferită de specialiștii calificați, permite menținerea capacității de funcționare a evidenței contabile automatizate la cel mai înalt nivel.

Configurarea programului 1C este suficient de bine protejată de diferite anomalii, ce nu se reflectă asupra dispozitivelor. Problemele în funcționare pot apărea din cauza defectării calculatorului, infiltrării virușilor, înlocuirii procesorului calculatorului și altor motive ce nu țin de funcționarea programului propriu-zis.

Reinstalarea programului 1C nu întotdeauna este cea mai bună soluție, în special în cazul versiunii de bază. De asemeni, multe discrepanțe în funcționarea programului pot fi înlăturate la o banală verificare din partea specialiștilor în asistență tehnică.

Soft-ul de suport tehnic pentru 1C permite aflarea, în timp util, a modificărilor legislative, propuse în funcție de regiune. Instalarea upgrade-urilor standard nu este dificilă, deși erorile comise de către utilizatori sunt destul de frecvente. Eliminarea discrepanțelor urmează a fi efectuată doar de către specialiștii în utilizarea programului 1C. Achiziționarea informației în mod individual și apelarea la specialiști, doar la necesitate, poate costa mult mai scump.

Suportul tehnic standard include:

- Diagnosticarea funcționării programului și identificarea anomaliilor;
- Eliminarea elementelor marcate;
- Corectarea link-urilor greșite;
- Curățarea bazei de date;
- Revizuirea anumitor funcții, ținând cont de dorințele utilizatorilor.

Multe societăți specializate în asistența și suportul tehnic pentru programul 1C oferă, de asemeni, și serviciul de consultanță referitoare la utilizarea acestuia, cu implicarea experților pentru eventuale clarificări și comentarii.

Serviciul de asistență a programului 1C poate fi oferit doar la necesitate, ceea ce reprezintă o versiune destul de efectivă. Dar, luând în considerare, importanța informațiilor conținute în 1C, numai o asistență tehnică constantă poate garanta buna funcționare a acestui program atât de indispensabil

photo number 3
photo number 4
photo number 5