Pentru ce avem nevoie de programa 1C, dacă există Excell?

     Programul Microsoft Excel se bucură de o popularitate binemeritată în toată lumea. Funcționalitatea sa este utilizată pentru efectuarea celor mai diverse calcule economice și statistice. Excel oferă mult mai multe posibilități decât orice alt program similar. Cu toate acestea, pentru gestiunea activității antreprenoriale este preferat programul 1C. De ce? Există mai multe motive de bază.

În Excel este posibilă crearea practic a oricărei funcții, disponibilă și în programul 1C. Este un lucru destul de captivant și interesant, dar necesită foarte mult timp. În rezultat, puteți obține un produs cu adevărat unic, la fel cum e posibil să fie doar o pierdere de timp. Atunci când e suficient să cumpărați programul 1C - și veți avea, la dispoziția Dvs., un program funcțional pentru automatizarea gestiunii.

De fapt, programul 1C este o soluție specializată. Practic, majoritatea contabililor, specialiștilor în finanțe, în logistică, agenților de vânzări, managerilor de top și mulți alți manageri de oficii operează în programul 1C. Cu siguranță, toți ei au auzit despre oportunitățile programului Excel, dar preferă să folosească un soft special configurat. Este mai simplu, mai rapid și mai comod.

La momentul actual este mult mai simplu de găsit specialiști în asistența tehnică a programului 1C decât aceleași servicii referitor la Excel. Majoritatea celor ce comercializează programul 1C, asigură și asistența tehnică, elaborează și pun în vânzare configurări specializate în baza acestei platforme, oferă soluții personalizate pentru diferite domenii de afaceri. O serie de operații pot fi îndeplinite și individual, datorită interfeței clare și accesibile a programului 1C.

Trebuie menționată și posibilitatea de multitasking a programului. La un singur fișier în Excel pot lucra mai mulți utilizatori, însă rezultatul nu este întotdeauna cel scontat. În programul 1C practic nu există probleme în cazul utilizării simultane de pe mai multe dispozitive. De asemeni, 1C oferă posibilitatea restricționării accesului utilizatorilor la anumite informații, ne destinate lor, neschimbând performanțele și funcționalitatea deplină a programului.

Toate aceste avantaje ale programului 1C pot fi obținute și cu versiunea standard a Excel-ului, dar ele solicită timp și cunoștințe. Dar, având în considerare că în afaceri timpul este echivalent cu bani, este mult mai ieftină și convenabilă achiziționarea unei soluții complete cum este programul 1C.

photo number 3
photo number 4
photo number 5