Licențierea utilizatorilor 1C

Puteți beneficia de posibilitățile maxime ale programului 1C doar dacă aveți cheia originală de activare. Aceasta este la fel de importantă pentru utilizatorii versiunii de bază, cât și pentru posesorii versiunii profesionale (standard). Achiziționarea unui soft original vă scutește de multe anomalii tehnice, precum și de o serie de probleme juridice costisitoare.

In internet sunt o mulțime de păreri, scrise de persoanele ce folosesc versiunile contrafăcute ale programului 1C. Costul lor este minim, iar funcționalitatea destul de asemănătoare. Cu toate acestea, vânzătorii versiunilor contrafăcute nu vor menționa niciodată că datele introduse pot dispărea undeva la un moment dat. Și nu numai datele din 1 C, și asta pentru că virușii ce vin la pachet cu soft-urile contrafăcute au capacitatea de a se infiltra destul de profund în setările de sistem ale calculatorului.

Utilizarea unui soft ne original este pedepsită conform legii. Autoritățile competente au tot dreptul să controleze calculatoarele, și este suficient să depisteze un singur program neoficial instalat, pentru a primi amenzi usturătoare. Considerând că scopul de bază al programului 1C este automatizarea activității întreprinderii, absența licenței nu numai că poate submina bunăstarea financiară, dar poate încurca și funcționarea întregii întreprinderi.

Prezența unei chei de acces oferă o mulțime de posibilități de a modifica și adapta parametrii programului 1C la necesitățile propriului domeniu de activitate. Companiile de profil, ce oferă astfel de servicii, pot acorda garanție pentru funcționarea modificărilor aplicate doar în cazurile versiunii originale. În ce mod se va comporta un soft neoficial în anumite situații o poate prezice doar cel ce a alterat integritatea inițială a programului. Iar executorii acestor parodii nu ies la lumină niciodată.

Cheia de acces oficială, ce asigură o bună funcționare a programului 1C, poate fi achiziționată la reprezentanții oficiali. Însă, nu trebuie de uitat că aceasta poate fi activată doar cu versiunea curentă a programului, nu și cu pachetul de funcții dubioase descărcate din internet. Într-adevăr, e mai convenabil să se investească o dată și să se beneficieze mereu de utilizarea programului 1C, decât să se bage bani merei pentru adaptări și îmbunătățiri ale versiunilor contrafăcute de hackeri.

photo number 3
photo number 4
photo number 5