Ce probleme pot apărea la instalarea licenței?

Existența unei licențe valabile reprezintă baza pentru utilizarea cu succes a programului 1. Lipsa licenței, deseori, duce la anomalii în funcționarea tuturor echipamentelor informatice, precum și la aplicarea unor amenzi considerabile din partea autorităților competente. Nu contează dacă ați achiziționat programul 1C personal sau acesta v-a fost instalat de către un specialist cunoscut. Licența trebuie să fie instalată în mod obligatoriu, căci numai atunci veți putea profita de toate avantajele operării în programul 1C.

CE ESTE NECESAR PENTRU ACTIVAREA LICENȚEI 1C
În cazul în care nu utilizați sistemul de protecție USB pentru hardware, programul 1C va solicita neapărat o licență la instalarea platformei pe un computer nou. Ulterioara utilizare a platformei va fi posibilă numai după înregistrarea acestei licențe. Înregistrarea se efectuează în internet, din acest motiv computerul pe care este instalat programul 1C trebuie să fie obligatoriu conectat la rețea. La această etapă este obligatoriu ca pe computer să fie instalate în prealabil toate actualizările necesare. Acest lucru este important întrucât fișierul creat în momentul înregistrării licenței conține o serie de informații despre sistem. Modificările în configurația computerului, realizate în momentul actualizării programate, pot duce la refuzarea licenței și, respectiv, la blocarea pornirii programului.

EROARE LA INSTALAREA PROGRAMULUI DIN CAUZA VERSIUNII NEOFICIALE FĂRĂ LICENȚĂ
Pot apărea probleme cu licența în cazul instalării programului pe calculatorul pe care mai devreme a fost instalată o versiune neoficială, fără licență, a programului 1C. În mod special aceasta se referă la versiuni identice ale platformei. Pentru a instala cu succes versiunea oficială licențiată a programului 1C, este necesar ca din computer să fie eliminată complet versiunea veche a programului. Nu uitați că utilizarea unui software nelicențiat este pedepsită prin lege.

INSTALAREA LICENȚEI CONCOMITENT PE MAI MULTE COMPUTERE
În cazul în care sunt instalate mai multe licențe, adică la programul 1C se conectează mai mulți utilizatori, este necesar ca toate computerele să fie conectate la aceeași rețea locală. Corectitudinea conectării influențează asupra calității lucrului, din acest motiv conectarea calculatoarelor la rețea trebuie să fie efectuată de către administratorul de rețea. Odată realizată rețeaua, specialistul 1C poate să efectueze instalarea platformei 1C, să activeze licența și să conecteze calculatoarele la baza de date unică.

photo number 3
photo number 4
photo number 5