Dezvoltarea aplicațiilor bazate pe soft-ul 1C

       


Elaborarea aplicațiilor bazate pe framework-ul ”Aplicații Mobile 1C” – este o soluție flexibilă și universală pentru afaceri. Combinarea unei aplicații corporative cu un sistem de evidență contabilă în cadrul unui mediu tehnic 1C oferă noi oportunități de integrare. 


Pe baza soft-ului 1C pot fi elaborate:

  • Aplicațiile interne pentru evidența financiară și de gestiune. Majoritatea operațiunilor de evidență contabilă pot fi efectuate de pe un dispozitiv mobil – smartphone. Iar conducătorii întreprinderilor pot monitoriza în timp real operațiunile financiare și comerciale, datorită posibilității de a integra aplicația cu sistemul CRC 1C. 

  • Aplicațiile clasice pentru interacțiunea cu clienții și partenerii. Schimbul de date între sistemele de evidență contabilă permit facilitarea interacțiuni cu partenerii. Toate tranzacțiile sunt efectuate automat în ambele sisteme de evidență contabilă. Există posibilitatea integrării codurilor de bare, descărcării automatice a mărfurilor, trasării statutului proceselor logistice și analizei stocurilor disponibile în depozite. 


Ce sarcini ale întreprinderii poate să le rezolve aplicația? 

  • Sistematizează și simplifică procesele complexe de afaceri, inclusiv evidența contabilă a tranzacțiilor, operațiunile utilizatorilor, procesarea și sistematizarea informației despre tranzacțiile curente, generarea rapoartelor pentru manageri și conducători etc. 

  • Un instrument comod și funcțional pentru clienți. Pe interfața aplicației pot fi plasate, în mod clar și compact, toate promoțiile și ofertele pentru utilizatori, punând la dispoziție și funcțiile/instrumentele necesare pentru a cumpăra, a comanda servicii sau pentru alte acțiuni vizate. 

  • Creșterea vânzărilor. Aplicațiile sunt dotate cu o serie de instrumente de marketing, inclusiv notificări de tip Push, sisteme de facilitare a plății și livrării, grație interacțiunii cu funcțiile de bază ale unui smartphone etc. 

  • Atragerea noilor clienți. Directoarele cu aplicații în iOS și Android – sunt un instrument excelent pentru atragerea noilor clienți. 

  • Oferă utilizatorilor opțiuni suplimentare. Puteți implementa un sistem de trasare a livrărilor, salvarea ofertelor interesante, widget-uri de feedback cu managerii întreprinderii, programe de fidelitate și multe alte avantaje suplimentare pentru client. 

 

Aplicațiile interacționează cu dispozitivul mobil al clientului 

Gadgeturile moderne știu totul despre proprietarul lor: de la locație până la interese. În același timp, puteți utiliza această informație pentru a interacționa cu clientul. Aplicațiile bazate pe soft-ul 1C pot interacționa cu geo-localizarea, poșta electronică, lista de contacte de pe smartphone, cu widget-uri multimedia, cu scanere de coduri de bare și coduri QR, precum și cu alte aplicații și funcții de bază ale telefonului. 

Cum am menționat anterior, aplicațiile pot transmite utilizatorului notificări de tip push, cu informații despre reduceri și promoții. Toace aceste instrumente fac astfel încât procesul de utilizare a aplicației să fie mai convenabil și mai tehnologic pentru client. Noi dezvoltăm aplicații ”la cheie”, ținând cont de tipologia și caracteristicile fiecărui business în parte

1C – este un mediu tehnic universal pentru afaceri. În elaborarea unei aplicații în acest mediu, ar fi o prostie să se piardă ocazia de a optimiza și de a integra aplicațiile cu procesele de afaceri ale întreprinderii. 

Noi vom elabora pe deplin și vom transpune în aplicație toate procesele externe și interne ale întreprinderii. Vom oferi un mecanism corect de interacțiune comercială și de marketing cu utilizatorul. Vom crea o interfață comodă pentru introducerea și utilizarea informației de către utilizatori în cadrul întreprinderii. Vom elabora un design captivant și o bază tehnică solidă. Vom testa aplicația și o vom publica în App Store și Google Play. 


Sunați la numărul +373 60 574 745 sau completați formularul special indicat de pe site-ul nostru, pentru a primi o consultare personalizată gratuită din partea specialiștilor META privind elaborarea aplicației 1C pentru afacerea Dumneavoastră. photo number 3
photo number 4
photo number 5